Concerten

Bezoek jij 25 concerten in een jaar? Of wil je in 2016 gewoon echt graag naar 25 concerten? Doe dan mee met deze challenge!

Zonder regeltjes helaas geen challenge:

  1. Maak hier een profiel aan of log in als je dat al gedaan hebt. Zodra je ingelogd bent, ga je in jouw community profiel naar ‘challenges’. Waar je bij instellingen de challenges aanvinkt en eventueel de standaarddoelen bijstelt. Natuurlijk kun je ook je eigen losse challenges met doelen stellen voor 2016. Daarna kun je heel gemakkelijk je lijstjes bijhouden, een waardering geven aan de concerten die je hebt bezocht. Behalve bijhouden kun je ook gelijk je voortgang zien op deze pagina. De challenges worden zelfs automatisch voor je genummerd en op datum in het lijstje gezet.
  2. Als je naar een concert van meerdere bands – bijvoorbeeld een voorprogramma en de hoofdact – gaat, dan telt dat als 1 concert. Ook festivals tellen als 1 concert mee.
  3. Houd je op je eigen blog je challenges bij? Plaats dan onderstaande banner of vermeld de website ChallengeMee.nl, zodat iedereen die ook mee wil doen aan de challenge zich nog gemakkelijk kan inschrijven.