Films

Kijk jij 150 films in een jaar? Of wil je in 2016 gewoon echt vaak naar de bioscoop of juist al die klassiekers nog eens bekijken? Doe dan mee met deze challenge!

Zonder regeltjes helaas geen challenge:

  1. Maak hier een profiel aan of log in als je dat al gedaan hebt. Zodra je ingelogd bent, ga je in jouw community profiel naar ‘challenges’. Waar je bij instellingen de challenges aanvinkt en eventueel de standaarddoelen bijstelt. Natuurlijk kun je ook je eigen losse challenges met doelen stellen voor 2016. Daarna kun je heel gemakkelijk je lijstjes bijhouden, een waardering geven aan de films en series die je gekeken hebt, de boeken die je gelezen hebt, de albums die je geluisterd hebt en de concerten, musea en theatervoorstellingen die je hebt bezocht. Behalve bijhouden kun je ook gelijk je voortgang zien op deze pagina. De challenges worden zelfs automatisch voor je genummerd en op datum in het lijstje gezet.
  2. Je mag elke film maar één keer vermelden hoe vaak je ook naar dezelfde film kijkt dit jaar. Films hoeven natuurlijk niet pas in 2015 uit te komen. Pornofilms, documentaires, cabaret- en muziekdvds (denk aan een concertregistratie van Muse of een dvd van Hans Teeuwen) tellen helaas niet mee.
  3. Houd je op je eigen blog je challenges bij? Plaats dan onderstaande banner of vermeld de website ChallengeMee.nl, zodat iedereen die ook mee wil doen aan de challenge zich nog gemakkelijk kan inschrijven.