Ingezonden bioscoopfilmtip: Avengers: Age of Ultron (2015)

Ron tipt een film die nu in de bioscoop draait!

avengersageofultron_2015_filmtip_challengemeeAvengers: Age of Ultron(2015) moet je zien volgens Ron. IMDb geeft ook een 8,1 voor deze actie, avontuur en sci-fi film. Dus waarom niet gaan?

Wanneer een vredesprogramma van Tony Stark verschrikkelijk verkeerd gaat moet het team van superhelden de strijd aangaan met de kwade en alles vernietigende Ultron. Marvel Studios presenteert Avengers: Age of Ultron, het epische vervolg op de grootste superheldenfilm aller tijden. Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye worden tot het uiterste op de proef gesteld als het lot van de aarde in hun handen ligt.  Als de kwaadaardige Ultron verschijnt, is het aan The Avengers om zijn verschrikkelijke plannen te stoppen en al snel zorgen ongemakkelijke bondgenootschappen en onverwachte acties voor een uniek episch en wereldwijd avontuur.

Waarom kijken?
Wanneer je van actie en superhelden houdt en een waardige opvolger van Avengers wil zien dan trek je je Iron Man shirt aan, doet je Captain America petje op en je paarse Hulk broek aan en race je naar de bios.

Heb je ook een filmtip?
Vul dan aan de rechterkant het formulier in. Geef kort aan waarom jij vindt dat iedereen deze film écht moet gaan kijken.