Ingezonden filmtip: The Age Of Adaline (2015)

Janna tipt een film.

theageofadaline_2015_filmtip_challengemeeThe Age of Adaline (2015) krijgt op IMDb een 7,3. Deze romantische drama/fanatasy heeft een cast waar je u tegen zegt.

Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren ’30. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Volg Adaline door decennia waarin ze is veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen‚Ķ

Waarom kijken?
Omdat het een prachtige film is met Michiel Huisman. Altijd leuk om naar te kijken toch? Tell me something I can hold onto forever and never let go!

Heb je ook een filmtip?
Vul dan aan de rechterkant het formulier in. Geef kort aan waarom jij vindt dat iedereen deze film écht moet gaan kijken.