Leuke plekjes bij een Stedentrip naar Barcelona

Ben je steeds op zoek naar een nieuwe leuke uitdaging? Dan is het zeker leuk om een stedentrip Barcelona te doen. Het kan zo zijn dat je echt dol bent op een strand vakantie. Toch is het leuk om zo nu en dan wat af te wisselen. Nu is Barcelona natuurlijk een stad aan het strand, dus je kunt nog steeds lekker genieten van een dagje strand. De stad in het oosten van Spanje is een veel bezochte stad en is erg leuk om meerdere bezienswaardigheden te bezoeken. Om je een globaal beeld te geven zullen we hierbij stilstaan.

Heerlijke tapas in Spanje

De mooie Spaanse stad staat natuurlijk bekend om de lekkere tapas. Dit is dan ook zeker iets wat je geprobeerd moet hebben als je deze mooie stad bezoekt. Een stedentrip is erg leuk, omdat je in een korte tijd zo veel kunt zien. Het is een leuke nieuwe uitdaging als je eerder gewend was om een lange periode weg te gaan. Een stedentrip kun je makkelijk doen in een lang weekend. Toch blijkt Barcelona wel zo veel leuke bezienswaardigheden te hebben, dat je niet snel uitgekeken raakt. Je kunt er voor kiezen om met de auto naar Barcelona te gaan, maar als je echt een kort weekend wilt gaan, dan is dit niet te zien. Het is dan ook zeker aan te raden om lekker met het vliegtuig te reizen.

Beroemde plekken in Barcelona

Een bezienswaardigheid die je bij een stedentrip Barcelona echt niet mag missen is Sagrada Família. Dit is dan ook zeker een van de meest bezochte bezienswaardigheden in Barcelona. Je zult je ogen uitkijken van dit mooie gebouw. Daarnaast is een ander zeer beroemd plekje in Barcelona niet over te slaan. Hier gaat het om de La Rambla. Een hele leuke boulevard waar je zeker een keer overheen gelopen moet hebben. 

Mooie kunst

Iets wat ook leuk is om even langs te gaan is de bekende fontein: Font de Canaletes. Het is een fontein waar je gewoon even langs kan en je hoeft hier dus geen uren voor in de rij te gaan. Heerlijk. Vooral als je veel bezienswaardigheden wilt zien, is dit erg leuk om er even bij te pakken. Ben je gek van allerlei kleuren en mozaïek? Dan is Park Güell echt wat voor jou. Je zult verstelt staan van de bijzondere kunstwerken en de kleursensatie. Houd je van foto’s maken? Dan is dit de perfecte plek om je kans te pakken. 

 

Geef een antwoord