Series

Kijk jij 15 gehele seizoenen van series in een jaar? Of altijd al eens alle Csi seizoenen willen kijken, begin die marathon en doe mee met deze challenge!

Zonder regeltjes helaas geen challenge:

  1. Maak hier een profiel aan of log in als je dat al gedaan hebt. Zodra je ingelogd bent, ga je in jouw community profiel naar ‘challenges’. Waar je bij instellingen de challenges aanvinkt en eventueel de standaarddoelen bijstelt. Natuurlijk kun je ook je eigen losse challenges met doelen stellen voor 2016. Daarna kun je heel gemakkelijk je lijstjes bijhouden en een waardering geven aan de series die je gekeken hebt. Behalve bijhouden kun je ook gelijk je voortgang zien op deze pagina. De challenges worden zelfs automatisch voor je genummerd en op datum in het lijstje gezet.
  2. Je mag elk seizoen van een serie maar één keer vermelden hoe vaak je ook hetzelfde seizoen van de betreffende serie kijkt. Alle series mogen, maar om het eerlijk te houden, mag je maximaal 3 miniseries kijken (series van minder bijvoorbeeld 5 afleveringen). Loopt een serie over de jaarwisseling heen, zet hem dan in het jaar waarin je hem afkijkt, niet in het jaar dat hem begonnen bent. Houdt het eerlijk voor jezelf.
  3. Houd je op je eigen blog je challenges bij? Plaats dan onderstaande banner of vermeld de website ChallengeMee.nl, zodat iedereen die ook mee wil doen aan de challenge zich nog gemakkelijk kan inschrijven.